In 2019 werd ik geïnterviewd door Dutch TV in Nederland over hoe je snorkelen leert. Bekijk mijn video hier!

Wat was de beste snorkelreis die je ooit hebt gedaan?

De beste snorkelen reis die ik ooit heb gedaan was een reis met een vriend en onze zoon, in november vorig jaar, in Nederland. We snorkelden voor 8 weken in het noorden van het land ( Lambertin), op een klein eiland genaamd Nes in het midden van het meer.

Onze gids was een zeer mooie Noorse die zeer goed geïnformeerd over de beste snorkelen plekken was, hoe je naar hen en hoe de beste plaatsen om te snorkelen en waar te gaan.

Waarom heb je besloten om te leren snorkelen?

Als kind snorkelde ik in het water. Toen ik een kind was ik hield van het verkennen van mijn eigen lichaam en mijn geest. Toen ik jonger was, vond ik het avontuur van duiken. Ik dook elk weekend op het strand. Dus snorkelen was een gemakkelijk idee om voor te gaan toen ik ouder werd. Ik ben ook altijd gefascineerd geweest door vogels en de natuur.

Ik heb veel ervaring omdat ik een beetje een snorkelen leven leven. Maar ik besloot om de sprong te wagen en mijn eerste set te krijgen voor snorkelen. Ik wilde een set die me de beste resultaten kon geven zonder duur te vinden. Ik ben gaan houden van de Snorkels Set vanwege zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Mijn advies voor iedereen op zoek naar een snorkelset zou te gaan voor iets dat gemakkelijk te onderhouden's en dat werkt goed voor snorkelen. Je hebt een sterke set van handen om de versnelling in het water te houden en je hebt een goede set van snorkels, zodat u zo veel sets van versnelling als je wilt. Ik heb twee van de beste snorkels beschikbaar op de markt en gebruik ze de hele tijd. Als je gaat voor een duurdere set snorkels dan vasthouden aan iets als de Mango Snorkel Snorkels.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school verhuisde ik naar New York om IT te studeren en na het krijgen van een baan als IT-ontwikkelaar bij een groot tech bedrijf mijn belangrijkste focus verschoven naar fotografie en surfen op het web.

Ik ben zeer geïnteresseerd in het delen van beelden en ervaringen, dus voel je vrij om contact met mij op als je wilt meer uit wat je hier ziet! Ik upload ook af en toe video naar YouTube voor al mijn snorkelliefhebbers die willen kijken wat ik doe. Als u geniet van wat ik doe, steun me dan met een donatie (of beter nog een upvote!) Dank u! Als u op zoek bent naar een plek om dieper te duiken in de wereld van snorkelen dan een fotogalerij, dan zou ik aanraden het controleren van de blog van een van mijn all time favoriete fotografen - Kaitlyn Stoll! Kaitlyn heeft een aantal van de meest verbluffende beelden van snorkelen in haar fotografie. Als je van snorkelen houdt en meer betrokken wilt zijn, bekijk dan haar Instagram, waar ze foto's, video's en avonturen deelt met haar vrienden! Je haar ook vinden op Facebook waar je met haar en andere snorkelaars communiceren.

Mijn Ebook, die heet 'Nia Web: A Comprehensive Snorkeling Guide' is gepubliceerd op Amazon, maar ik heb ook andere blogposts. In de afgelopen 5 jaar heb ik meer dan 1200 uur gesnorkeld en gesnorkeld, maar ik krijg altijd een aantal interessante vragen en opmerkingen van mijn lezers over hoe dit werk te doen. Ik begon deze blog in 2013 en dit is de eerste blog post die ik zal schrijven voor een tijdje.

Voordat ik voor de eerste keer in snorkelen duikt, wil ik een paar dingen noemen die misschien een beetje misplaatst zijn. Ik zou iedereen aanraden om de snorkelgids 'Nia Web: een uitgebreide snorkelgids' te lezen. Het is een zeer gemakkelijk te lezen en je zult zeker vinden dit bericht interessant. Allereerst wil ik zeggen dat ik deze blog begon in 2013, maar ik begon te schrijven in 20