U zult verbaasd zijn over de antwoorden die we geven.

Hier is een voorbeeld van onze blogposts, met links naar onze bronnen van informatie, plus de inhoud van de blog. Ik schreef het artikel met Sven als hoofdredacteur en met een foto van de set die we featured. Mijn dank aan Sven voor zijn hulp. En dank aan jullie allemaal, inclusief de mensen die ons schreven. De antwoorden die ik geef zijn gebaseerd op de antwoorden die we aan mensen geven. In mijn ervaring zijn mensen niet het belangrijkste. Zij zijn uiteindelijk het antwoord. Tegenwoordig hebben de meeste mensen toegang tot informatie via het internet. Dat maakt het internet zeer krachtig voor informatie. Maar het internet heeft beperkingen. Dus begon ik een blog. Ik heb een blog gemaakt met een zeer eenvoudige titel, over snorkelen en mijn avonturen.

Dankzij ons testlaboratorium zijn we al in staat om snorkelcursussen te doen en de nodige tests uit te voeren om ervoor te zorgen dat elk product geschikt is voor uw doeleinden. Snorkelen is een van 's werelds oudste en populairste sport. We streven ernaar om een gezonde en veilige snorkelomgeving te behouden, terwijl snorkelen leuk en veilig blijft. Wij zijn een familiebedrijf en geëxploiteerd bedrijf met een zeer goede reputatie. In de snorkelindustrie streven we ernaar om onze producten zo zuiver en veilig mogelijk te houden. We gebruiken geen additieven zoals conserveringsmiddelen, kleuren of andere additieven die schadelijk zijn. Wij gebruiken alleen zuivere essentiële oliën om uw apparatuur fris en veilig te houden. Ook zijn wij de eerste fabrikant van snorkelapparatuur ter wereld die een UV-lamp gebruikt voor het reinigen van uw apparatuur en we gebruiken geen chloor om uw apparatuur schoon te maken. We weten dat snorkelen een zeer gevaarlijke sport is, maar dat betekent niet dat we geen risico moeten nemen en er plezier mee moeten hebben. Al onze producten worden getest in onze eigen testlaboratoria, in overeenstemming met alle Europese en nationale regelgeving. We testen onze apparatuur ook voordat we naar de markt worden gestuurd.

We veranderen onze manier van werken niet. Met andere woorden, als je hulp nodig hebt met je snorkelset, vraag het dan gerust. Maar klaag alsjeblieft niet als je je favoriete uitrusting niet vinden omdat de zoekresultaten te groot zijn.

Dus, alsjeblieft, als je meer wilt weten over hoe we de wetenschap achter onze snorkelset doen, hier is mijn verhaal. Een paar maanden terug was ik op zoek naar een snorkelen set dat ook een geweldige waarde voor het geld is, maar was ook de juiste grootte voor mijn behoeften. Mijn primaire eis is voor mijn snorkelen set te hebben de capaciteit te houden een paar liter water. Als ik meer moet kopen, zal ik eindigen met extra geld besteed aan extra's. Ik was net terug van een reis rond de wereld waar ik snorkelled met twee andere mensen en had dezelfde snorkelen set voor beide reizen gebruikt.

We hebben elk van onze duiksets beoordeeld en gevalideerd en getest onder vele omstandigheden gedurende meerdere dagen en weken, waaronder oceaan- en zoutwateromstandigheden.

Ook deel ik regelmatig mijn duikinformatie en meningen op social media. Naast deze blog heb ik ook een Facebook-pagina en een YouTube-kanaal. Ik ben ook de directeur van een duikschool die ik heb opgericht, en ook een voormalig leerling van NIDA. Daarom voel ik de behoefte om mijn blog bij te werken en mijn mening te delen over het laatste nieuws van de NIDA en Snorkeling and Scuba Diving Society. Als u opmerkingen of suggesties op het bericht, laat me een reactie op de Facebook-pagina. En zorg ervoor dat u zich abonneren op de blog op YouTube, ook. Als u contact met mij wilt opnemen, of een andere vraag wilt hebben, neem dan gerust contact met mij op via het formulier op mijn contactpagina.

De Snorkelling Set Awards werden gelanceerd als een manier voor snorkelen set liefhebbers om hun collectie te vieren, en we zijn enthousiast over de toekomst van de award.

We zullen het vrijgeven van een bijgewerkte set van de award volgend jaar in een meer georganiseerde manier, dus stay tuned! De prijs wordt gesponsord door: Dit jaar zijn de prijswinnaars gekozen op basis van twee belangrijke criteria: Ten eerste is de award een product dat een actieve aanhang heeft gehad op sociale media. Het tweede criterium was een kwaliteitsscore uit de SnorkellingSetReviews enquête. De award is gemaakt omdat we blij waren met de feedback die we van de enquête kregen, en iets wilden maken dat kon worden toegepast op onze snorkelsetbeoordelingen. Om een award te maken die anderen kan helpen hun eigen sets te identificeren en te beschrijven, konden we de antwoorden op de enquête van dichtbij bekijken. Er zijn twee hoofdcategorieën van awards: De Snorkelling Set Awards en de Snorkelling Sets Awards.